Wetenschappelijke Kring

Faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen
Vrije Universiteit Brussel

- Bézier Curves -

Met de Bijleszoeker vind je de beste bijlesleraren in je buurt. https://www.bijleszoeker.be (klik voor meer info)

- Sponsor van de Wetenschappelijke Kring -

Eindejaarsbarbecue van de Wetenschappelijke Kring

For English: click here
Inschrijvingen voor barbecue
Inschrijvingen voor afstuderende masterstudenten

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Wetenschappelijke Kring een grootse barbecue op het einde van het 2de semester. Deze zal dit jaar plaatsvinden op maandag 2 juli 2018! Iedereen is welkom om met vrienden en familie te komen genieten van lekker gegrild vlees, verse groentjes en verfrissende dranken op het grasplein aan gebouw M (nabij de voormalige VUBtiek). Ons bestuur staat vanaf 18u klaar om jullie te voorzien van al dit lekkers. Aansluitend op onze barbecue zal ook Eindejaars-TD plaatsvinden dankzij onze vrienden van BSG, wat van onze barbecue de perfecte gelegenheid maakt om de nodige energiereserves op te slaan om daarna feestelijk het einde van het academiejaar te vieren in de tent.

De kostprijs van dit alles is slechts €10 in voorverkoop voor leden, en €11 voor niet-leden. Hiervoor krijgt u 3 stukken vlees, toegang tot het groentenbuffet en een drankbonnetje. Voor de vleeseters hebben we gemarineerde spareribs, merguez worst en gemarineerde rundsbrochetten, en voor de veggies is er een groentenburgers, quornsatées en groentenspiesen met falafel. Om ervoor te zorgen dat wij voor iedereen genoeg eten voorzien dient er natuurlijk ook op voorhand gereserveerd te worden. Betalen kan na inschrijven via overschrijving naar ons rekeningnummer (BE64375100867652) met vermelding van "Barbecue", en de namen voor wie u betaalt. Het is ook mogelijk een voorverkoop kaarten te verkrijgen bij onze bestuursleden. Deze dienen dan cash betaalt te worden voordat u uw kaarten in ontvangst kan nemen.

Afstuderende masterstudenten kunnen zich inschrijven voor een gratis drink vanaf 18u aangeboden door de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen en kunnen deelnemen aan onze barbecue aan een gereduceerde prijs (inschrijving voor zowel drink als barbecue via de website van de faculteit).

Om praktische redenen moet uw bestelling ten laatste op zondag 24 juni doorgestuurd worden! Om 23:59 sluiten alle reservaties. Een beperkt aantal kaarten kunnen de dag zelf nog aan de kassa verkregen worden. Bovendien betaalt u dan €14, dus reserveren is de boodschap!

We hopen op jullie talrijke aanwezigheid, tot dan!

Maandag 2 Juli, 2018

Grasplein gebouw M (aan de Sigaar)

€10/€11 (leden/niet-leden)
€9 afstuderende masterstudenten
Ereleden gratis.

Huisdieren welkom!

Zet je aanwezig op Facebook


Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn gesloten. Op de dag zelf worden er nog een beperkt aantal kaarten verkocht aan de kassa aan €14.

WK Barbecue 2017 in foto's

wkbbq-011