Kalender

maandag 20 november 2017 - 09:00
De jaarlijkse viering ter herdenking van Pierre-Théodore Verhaegen, de stichter van de ULB/VUB, waarbij studenten van de ULB en VUB gezamenlijk naar centrum Brussel trekken om daar te zingen, te drinken, en te dansen.
Meer info: http://www.vubtoday.be/nl/content/“grappig-én-maatschappijkritisch-dat-de-ziel-van-st-v”
donderdag 23 november 2017 - 22:00
WK en Biotecho slaan opnieuw de handen in elkaar ter organisatie van de populairste tent td van de VUB: Duvel TD! Afspraak op donderdag 23 november aan de tent voor onze uitzonderlijk studentvriendelijke deal van 4 duvels voor €5!
maandag 27 november 2017 - 12:00
Beste eerstejaars, Om jullie een beetje een wegwijs te maken doorheen jullie eerste blokperiode, organiseert WK een infoweek. Tijdens deze week zullen elke middag een paar hogerejaars van een bepaalde richting aanwezig zijn om uitleg te geven over de blokperiode die jullie te wachten staat. Wij zullen proberen een antwoord te geven op al jullie vragen in verband met examens, hoe je moet studeren, welke vakken het meeste tijd vragen,... Neem zoveel mogelijk klasgenoten mee want deze infomomenten zijn voor iedereen zeer nuttig! Er worden ook tips gegeven over welke samenvattingen te koop staan en welke examenvragen elk jaar terugkeren, zeker de moeite waard dus! Er zullen ook broodjes voorzien worden.
vrijdag 02 februari 2018 - 00:00
Zoals ieder jaar organiseert WK in de lesvrije week een fantastische skireis. Dit jaar trekken we naar Risoul. Met zijn 185km aan pistes en aanbod aan freerides is het geweldig skigebied van La Forêt Blanche ideaal om te chillen tijdens een welverdiende vakantie.
Meer info: https://winter.snowblend.be/grouptravel/registration/welcome.aspx?reqGuid=70D0F7E9-8BBA-43A4-B0C1-396E5245A504