Nacht van de Wetenschappen

Wetenschappelijke Kring, Vrije Universiteit Brussel

Met dank aan de faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen, Vrije Universiteit Brussel

Nacht van de Wetenschappen 2018

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de 33e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijkse galabal van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen, georganiseerd door de Wetenschappelijke Kring. Sinds 1985 verwelkomen wij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

De Nacht van de Wetenschappen zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 16 maart in feestzaal Camargue te Bertem, in het hartje van de Dijlevallei. De culinaire hoogstandjes en het prachtige feest zullen van deze galanacht ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring maken.

Heeft u vragen, verzoekjes, of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via e-mail naar [email protected].

Vrijdag 16 Maart, 2018

Aperitief: 19u-20u
Dansfeest: 23u

Ormendaal 9, 3060 Bertem

Privé parking beschikbaar

Prijzen leden/niet-leden
Diner + dansfeest: €62/€64
Dansfeest VVK: €14/€16

Dress code: Soirée

Voeg toe aan je kalender,
of zet je aanwezig op Facebook

Inschrijven diner + dansfeest

De inschrijvingsperiode voor het diner is gesloten. Indien de deadline is verstreken is het niet meer mogelijk om het diner bij te wonen. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor aankondigingen i.v.m. ticketverkoop voor het dansfeest.


Inschrijven dansfeest zonder diner

De online inschrijvingsperiode voor het dansfeest is gesloten. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor aankondigingen i.v.m. ticketverkoop, of eventuele ticketverkoop ter plaatse.


Inschrijven enkel busdienst

Merk op dat je je ook rechtstreeks kan inschrijven voor de busdienst bij je inschrijving voor het diner/dansfeest. Indien je toen nog niet zeker was welke bus je wil nemen kan je je nog steeds inschrijven via dit formulier. Hoewel reservatie niet verplicht is, krijgen zij die gereserveerd hebben voorrang. Houd er rekening mee dat voornamelijk de eerste bus (naar het diner) en de laatste bus (naar de VUB) populair zijn.

Inschrijvingen voor de busdienst zijn nog niet geopend. Houd deze pagina, of onze Facebookpagina, in de gaten voor aankondigingen!