Nacht van de Wetenschappen

Wetenschappelijke Kring, Vrije Universiteit Brussel

Met dank aan de faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen, Vrije Universiteit Brussel

Nacht van de Wetenschappen 2018

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de 33e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijkse galabal van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen, georganiseerd door de Wetenschappelijke Kring. Sinds 1985 verwelkomen wij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

De Nacht van de Wetenschappen zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 16 maart in feestzaal Camargue te Bertem, in het hartje van de Dijlevallei. De culinaire hoogstandjes en het prachtige feest zullen van deze galanacht ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring maken.

Heeft u vragen, verzoekjes, of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via e-mail naar [email protected].

Vrijdag 16 Maart, 2018

Aperitief: 19u-20u
Dansfeest: 23u

Ormendaal 9, 3060 Bertem

Privé parking beschikbaar

Prijzen leden/niet-leden
Diner + dansfeest: €62/€64
Dansfeest VVK: €14/€16

Dress code: Soirée

Voeg toe aan je kalender,
of zet je aanwezig op Facebook

Inschrijven diner + dansfeest

Via deze optie schrijft u zich in voor zowel het diner als dansfeest. Na het inschrijven krijgt u een e-mail met een overzicht van de inschrijving, inclusief betalingsinstructies voor betaling via overschrijving. Informatie over eventueel lidmaatschap van de Wetenschappelijke Kring wordt automatisch in de prijs verwerkt.

U kan zich nog inschrijven tot woensdag 28 februari 2018 (23:59).


Inschrijven dansfeest zonder diner

Via deze optie schrijft u zich enkel in voor het dansfeest. Na het inschrijven krijgt u een e-mail met een overzicht van de inschrijving, alsook betalingsinstructies voor betalen via overschrijving. Informatie over eventueel lidmaatschap van de Wetenschappelijke Kring wordt automatisch in de prijs verwerkt.

U kan zich nog inschrijven tot dinsdag 13 maart 2018 (23:59).


Reservatie busdienst

Om een vlotte service te garanderen kan u reserveren voor een busdienst. Hoewel reservatie niet verplicht is, krijgen zij die gereserveerd hebben voorrang. Houd er rekening mee dat voornamelijk de eerste bus (naar het diner) en de laatste bus (naar de VUB) populair zijn.

U kan zich nog inschrijven tot donderdag 15 maart 2018 (23:59).