Partnership services

De Wetenschappelijke Kring biedt bedrijven de mogelijkheid om zich bekend te maken bij studenten van de Vrije Universiteit Brussel. Deze mogelijkheden zijn opgedeeld in 4 grote pijlers: mailing, online zichtbaarheid, evenementen, en onze Job Day. Voor meer informatie over onze services, contacteer ons op wk@vub.ac.be.

Mailing

Wij bieden de mogelijkheid om in contact te komen met studenten a.d.h.v. mailing. Uw mailcampagnes (tekst of HTML) worden doorgestuurd naar de studenten binnen uw doelgroep. Onze service onderscheidt zich door het mogelijk te maken om heel doelgericht studenten te contacteren (voor zo ver mogelijk binnen de VUB). U bepaalt de doelgroep, bijvoorbeeld 'masters chemie, fysica, en computerwetenschappen', en wij vertalen dit naar concrete studierichtingen. Onze mailing is niet gelimiteerd tot studenten van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen.

Online Zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is zeer belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijf in de kijker te zetten op onze website, onze Facebookpagina's, en de Facebook-events van al onze evenementen.

Evenementen

Naast studeren maken wij natuurlijk ook deel uit van het nachtleven van de VUB. Eind November organiseren wij een van de grootste TD's van de VUB: Duvel TD! De 1500 bezoekers hierop aanwezig maakt dit een perfecte gelegenheid voor zichtbaarheid via banners, enz.

Naast het nachtleven organiseren wij begin Juli met trots de grootste studentenbarbecue van de VUB (+- 300 gasten) en de Nacht van de Wetenschappen, een prachtig galabal voor de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen.

Job Day

Goed werkvolk is heel belangrijk. Wij geloven dat VUB studenten op het einde van hun opleiding hebben genoten van het meest kwaliteitsvolle onderwijs van België. In samenwerking met de Cercle des Sciences, onze vrienden van de Wetenschappelijke Kring aan de ULB, organiseren wij een meertalige Job Day voor alle wetenschapsstudenten aan de VUB en ULB. Voor meer informatie, contacteer ons op wk@vub.ac.be, of raadpleeg de website.