Nacht van de Wetenschappen

« Wetenschappelijke Kring »
« Faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen »

Met spijt in het hart moet ik jullie meedelen dat de nacht van de wetenschappen niet zal doorgaan op 20 maart. De kans op besmettingsgevaar is te groot en we willen geen risico’s nemen. We gaan volop opzoek naar een nieuwe datum en houden iedereen op de hoogte.

WK zal iedereen zo snel mogelijk terugbetalen. Binnen dit en twee weken mag u het volledige bedrag terug op uw rekening verwachten. Iedereen die nog niet betaald heeft, moet dit dus ook niet meer doen.

We hopen allemaal dat deze crisis zo snel mogelijk opgelost zal zijn en dat het galabal alsnog kan doorgaan op een ander moment. Bedankt voor het begrip en onze excuses voor dit slechte nieuws.

Hopelijk tot op de nieuwe datum van het galabal.

Anke Wijgaerts
Voorzitter WK 2019-2020

Nacht van de Wetenschappen

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de 35e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijkse galabal van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen, georganiseerd door de Wetenschappelijke Kring. Sinds 1985 verwelkomen wij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

De Architect

De geschiedenis van De Architect gaat lang terug. In 1778 laat graaf de Ferraris een kaart van de Nederlanden maken. Op 15 kilometer ten westen van Brussel, in hartje Pajottenland, tekent hij een hoevetje in de schaduw van de kerk van Sint-Martens-Lennik. In 1863 groeit het boerderijtje uit tot een vierkantshoeve met woonhuis, stallen en schuur, en krijgt zo stilaan haar huidige uitzicht. In 1995 kopen Jos en Herlinde Leyssens de verwaarloosde hoeve en knappen het woonhuis op, om er samen met hun drie dochtertjes in te gaan wonen. In 2000, na de inrichting van het architectenatelier, nemen ze ook de vervallen oogstschuur onder handen om er een gloednieuwe feestschuur van te maken.

Alumni

De Nacht van de Wetenschappen is de ideale gelegenheid om nog eens te feesten zoals een student, maar dan met stijl en klasse. In samenwerking met Athanor, de alumnivereniging voor alumni van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingieurswetenschappen, krijgen Athanor leden €5 euro korting op het diner.

Bereikbaarheid

Klik hier voor routeplanning via Google Maps. De locatie beschikt over een eigen parking. Er rijdt een busdienst tussen De Architect en de Vrije Universiteit Brussel (campus Etterbeek).

Vrijdag 20 Maart, 2020
Aperitief: 18u, aanvang diner 19u
Dansfeest: 22u (ontvangst vanaf 21u30 met een glaasje Cava)
De Architect,
Brusselsestraat 28, 1750 Lennik
 
Diner + dansfeest, student (gereduceerd tarief!)
€67 (WK leden) / €70 (niet leden)
 
Diner + dansfeest, niet-student
€75 (Athanor leden) / €80 (alle overige)
 
Dansfeest: €15 (WK leden) / €18 (alle overige)
Dress code: Soirée
Privé parking beschikbaar