Nacht van de Wetenschappen: Jubileum Editie

« 70 jaar Wetenschappelijke Kring »
« 50 jaar Faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen »

Nacht van de Wetenschappen

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de 34e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijkse galabal van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen, georganiseerd door de Wetenschappelijke Kring. Sinds 1985 verwelkomen wij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

Salons Waerboom

De Waerboom is een familiebedrijf dat zich gedurende de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in verschillende takken van de horecawereld. Namelijk banketten, meetings en congressen, hotel en brunches. Gelegen op amper 5 minuten van de snelweg, 15 min van centrum Brussel of luchthaven en 30 minuten van Gent en Antwerpen.

Jubileum

Deze editie van de Nacht van de Wetenschappen is een speciale gelegenheid die helemaal in teken staat van 70 jaar Wetenschappelijke Kring, en 50 jaar VUB, en daarbij dus ook 50 jaar faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen. Daarom nodigen wij graag alle oud-leden van WK en de faculteit uit om, samen met vrienden van in "de studententijd", nogmaals van zich te laten horen. In samenwerking met Athanor, de nieuwe alumnivereniging voor alumni van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingieurswetenschappen, krijgen Athanor leden €5 euro korting op het diner. Enkele hoogtepunten in de geschiedenis van de Wetenschappelijke Kring kunnen alvast (her)beleefd worden via onze tijdlijn

Bereikbaarheid

De Waerboom is gelegen op amper 5 minuten van de snelweg, 15 min van centrum Brussel of luchthaven en 30 minuten van Gent en Antwerpen. Er is een ruimte parking beschikbaar voor zij die met de auto komen. Er zal ook een busdienst rijden tussen De Waerboom en de Vrije Universiteit Brussel (campus Etterbeek).

Vrijdag 15 Maart, 2019
Aperitief: 19u
Dansfeest: 23u
Salons Waerboom,
Jozef Mertensstraat 140,
1702 Groot-Bijgaarden
 
Diner + dansfeest, student (gereduceerd tarief!)
€70 (WK leden) / €75 (niet leden)
 
Diner + dansfeest, niet-student
€80 (Athanor leden) / €85 (alle overige)
 
Dansfeest: €17 (WK leden) / €20 (all overige)
Dress code: Soirée
Ruime privé parking beschikbaar