Nacht van de Wetenschappen

« Wetenschappelijke Kring »
« Faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen »

Nacht van de Wetenschappen

Geachte medestudenten, professoren, sympathisanten en vrienden van de Wetenschap

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de 37e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijkse galabal van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen, georganiseerd door de Wetenschappelijke Kring. Sinds 1985 verwelkomen wij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

Deze 37ste editie zal in teken staan van de komende lente. De dagen worden weer langer, de natuur ontwaakt en het wordt weer warmer. Het thema van deze editie is dan ook “paarse lente”, want paars is de geliefde kleur van onze studentenvereniging. De lente heeft nog veel meer kleuren, dus wees zeker niet verplicht om dit als een strikte dresscode te zien, eerder als een thema voor de aankleding en het gevoel dat de avond brengt.

Kasteel Tivoli

Het galabal zal doorgaan te Mechelen in Kasteel Tivoli. De receptie vindt plaats op de eerste verdieping, waar nog veel authentieke elementen aanwezig zijn. Het diner en dansfeest vinden plaats in de orangerie aan de achterzijde van het kasteel.

Bereikbaarheid

Klik hier voor routeplanning via Google Maps. De locatie beschikt over een eigen parking die te bereiken is via het Vuurkruisenplein op de Eikenstraat. Achter deze straat ligt de parking van het kasteel. Via een brug over de vrouwvliet komt u meteen aan de ingang. Er rijdt een busdienst tussen Kasteel Tivoli en de Vrije Universiteit Brussel (campus Etterbeek). Per busrit zijn er 50 plaatsen beschikbaar, dus reserveer tijdig, want vol is vol.

Vrijdag 15 Maart, 2024
Aperitief: 18u00, aanvang diner 19u00
Dansfeest: 22u00
Kasteel Tivoli
Antwerpsesteenweg 92
2800 Mechelen
 
Diner, student (gereduceerd tarief!)
€95 (WK leden) / €100 (niet leden)
 
Diner, niet-student
€100 (WK leden) / €105 (niet leden)
 
"All-in" Dansfeest: €35 (WK leden) / €40 (alle overige)
Dress code: Soirée