Nacht van de Wetenschappen

Wetenschappelijke Kring, Vrije Universiteit Brussel

Met dank aan de faculteit Wetenschappen & Bio-Ingenieurswetenschappen, Vrije Universiteit Brussel

Nacht van de Wetenschappen 2017

Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de 32e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijkse galabal van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen, georganiseerd door de Wetenschappelijke Kring. Sinds 1985 verwelkomen wij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

Het galabal zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 21 april in salons De Venkel te Kortenberg, een prachtig herenhuis uit 1902 dat in 1987 werd gerenoveerd door de huidige uitbaters. In het begin maakte enkel een grote kasteelzaal uit 1902 deel uit van het huurbare aanbod, maar sindsdien werden de overige 3 zalen eigenhandig gerenoveerd. De zalen zijn ingericht met een prachtige mix van oorspronkelijke elementen en eigentijdse decoratie. Het herenhuis wordt omgeven door een pittoreske parktuin grenzend aan de abdij van Kortenberg. De prachtige ligging en de culinaire hoogstandjes maken van deze galanacht ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Heeft u vragen, verzoekjes, of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via e-mail naar [email protected].

Vrijdag 21 April, 2017

Aperitief: 19u
Dansfeest: 23u

Leuvensesteenweg 326, 3070 Kortenberg

Grote privé parking beschikbaar

Prijzen leden/niet-leden
Diner + dansfeest: €63/€65 (Payconiq €59/€61)
Dansfeest VVK: €15/€17 (Payconiq €13/€15)
Dansfeest ADK: €18/€20 (Payconiq €16/€18)

Dress code: Soirée

Voeg toe aan je kalender,
of zet je aanwezig op Facebook

Inschrijven diner + dansfeest

De inschrijvingsperiode voor het diner is gesloten. Indien de deadline is verstreken is het niet meer mogelijk om het diner bij te wonen. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor aankondigingen i.v.m. ticketverkoop voor het dansfeest.


Inschrijven dansfeest

De online inschrijvingsperiode voor het dansfeest is gesloten. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor aankondigingen i.v.m. ticketverkoop, of eventuele ticketverkoop ter plaatse.


Reservatie busdienst

Om een vlotte service te garanderen kan u reserveren voor een busdienst. Hoewel reservatie niet verplicht is, krijgen zij die gereserveerd hebben voorrang. Houd er rekening mee dat voornamelijk de eerste bus (naar het diner) en de laatste bus (naar de VUB) populair zijn.

Inschrijvingen voor de busdienst zijn nog niet geopend. Houd deze pagina, of onze Facebookpagina, in de gaten voor aankondigingen!